Did you know that you can navigate the posts by swiping left and right?

Uusi vuosi uudet kujeet!

03/01/2020 . kategoria: blogi .

Näin saatiin vuosi 2019 päätökseen. Se olikin iso vuosi FC Kaljamahoille!

Vuosi aloitettiin ensimmäisellä turnauksella Simo Syrjävaaran Futsal cupissa. Turnauksessa sattui ja tapahtui. Yksi pelaajista loukkasi jalkansa, saatiin keltanen kortti ja tehtiin maaleja! Tunnelma oli upea kisojen jälkeen ja saimme intoa jatkaa täysillä ensimmäistä turnausvuotta!

Alkuvuodesta saimme myös omat pelipaidat! Yhteishenki nousi kattoon ja kaikki oltiin niin innoissaan että tehtiin jokaiselle pelaajalle omat pelaajaprofiilit. Näitä alettiin julkaisemaan somessa joka viikko. Nyt pelaajaprofiilit löytyvät kotisivujen “Joukkue” osiosta. Kuvattiin samalla koko joukkue Sanni Rajala Photographyn toimesta!

Kesä oli täynnä harjoittelua ja kisoja. Osallistuimme Simo Syrjävaara futis cuppii, Palis cuppiin, Suo futikseen, Hämpton cuppiin, Pub Sääksville turnaukseen ja lopuksi vielä X-mas futsal turnaukseen. Päätimme siis lähteä turnausvuoteen täysillä 100 lasissa!

Koska hulluus palkitaan, päätimme tehdä Sanni Rajalan kanssa myös meille oma NUDE kalenteri! Varattiin rantamökki Etelä-Espoosta ja laitettiin kamera räpsimään, vaikka päivä olikin sateinen ja synkkä. Kokemuksena kuvaukset tuli kaikille varmasti ensimmäisenä ja hauskaa oli! Kyllähän siinä vähän rohkaisuryyppyä piti ottaa ennen kuin uskalsi mennä kameran eteen alasti.

Harjoituksia jatkettiin joukkueella ja turnauksiin osallistuttiin koko ajan voitokkaammin. Alettiin loppujen lopuksi päästä jopa jatkopaikoille!

FC Kaljamahojen hallitus teki kaiken tämän taustalla koko ajan lisää töitä ja suunnittelua. Kokouksia oli useita ja aina tuntui riittävän tärkeitä aiheita. Järjestimme kokouksia mm. Olarin Panimon Taproomissa, Olarin shisha baarissa, Wiskarilassa ja PJ Ilen kotona.

Tämän vuoden hallituksen kokoonpano on ollut omasta mielestäni loistava. Jokainen on tuonut vähän omaa persoonaa ryhmään. Ilmari ja minä olemme ne jotka suunnittelevat isolla kädellä, siivet selässä ja katse pilvissä. Atte ja Pate rauhoittavat tilannetta tuoden meidät takaisin maan pinnalle ajattelemaan järkevästi.

Yhtenä isona asiana pitää mainita Oskari Saaren meille tekemät kotisivut. Iso kiitos näistä sivuista! Ei jokaiselta harraste jalkapallojoukkueelta omia kotisivuja löydy!

Hallituksena ollaan päästy suunnittelemaan hauskoja juhlia ja kuvauksia, mutta suurin haaste oli kyllä lokakuussa järjestetty Gaalailta.

Alussa suunniteltiin Gaalailtaa kevyesti, mutta ei se paljoa vaatinut kun pommi räjähti ja tapahtumasta tuli 75 hengen gaala, jossa oli useampi esiintyjä; kisoja, juomaa, ruokaa, palkintoja ja kaikkea mitä vaan keksittiin! Projektin motoksi tulikin “Vedetään överiksi ja sen yli!”.

Juhlista saatiin upeat ja ne onnistuivat täydellisesti! Kiitos vielä kaikille osallistujille, lahjoittajille ja suunnittelussa/järjestelyissä mukana olleille!

Itselle henkilökohtaisesti tämä on ollut upea vuosi. Olen tehnyt kotiolutta kavereiden kanssa, pelannut kaljamahoissa, mökkeillyt ja päällimmäisenä, esikoiseni syntyi toukokuussa. Elämä on muuttunut paljon vuonna 2019. Nyt olen jopa saamassa omaa olutta kauppoihin, mutta se on vuoden 2020 projekti.

Huhtikuussa äänestetään uusi hallituksen kokoonpano yhdistyksen kokouksessa ja pidetään peukkuja että pääsen ensi kaudellekin suunnittelemaan ja vetämään FC Kaljamaha ry:tä eteenpäin! Meillä on vielä paljon edessä ja isoja ajatuksia toteutettavana.

Kiitos koko FC Kaljamaha ry tästä vuodesta! Kahta kauheammin tulevaisuuteen!

HANAT AUKI!

Petrik Saari #24 Varapuheenjohtaja


Me

FC Kaljamahat aloitti innolla ja jatkaa kovalla sykkeellä pitäen aina #hanatauki!