Did you know that you can navigate the posts by swiping left and right?

Palis Cup 11-12/10/2019

21/10/2019 . kategoria: blogi .

Ensimmäinen blogi postaus ja viimeinen turnaus tällä kaudella!

Palis cup jätti hyvän fiiliksen Kaljamahojen ensimmäisestä kisakaudesta. Ekaa kertaa päästiin jatkopeleihin ja tulihan siellä yhdet painitkin koettua ;D

Sää koetteli miestä ja tuomareita rankkasateilla, mutta hienosti meidän jätkät räpiköi!

Eka ottelu päättyi todella tiukkaan 2-1 tappioon.

Seuraava ottelu hävittiin 4-2, turnauksen voittajaa vastaan. Vastustaja oli taitava, mutta erittäin herkkä hermoinen. Ottelun loppu minuuteilla vastustaja taklasi meidän pelaajan (#2 Eero “Konna” Haaviston) rumasti maihin, johon Eero vastasi tönäisyllä. Tästä tuohtuneena vastustajan vaihtopelaajat juoksivat kentälle nyrkit ojossa. Hetken kuluttua oli meneillään kunnon painit.

Tilanne saatiin rauhoitettua, vastustaja sai punaisen kortin ja meidän pelaaja keltaisen. Pelin jälkeen kävimme vielä toimistoon valittamaan joukkueesta.

Seuraavana päivänä peli näytti jo paljon paremmalta! Aurinko pilkahteli taivaalta ja saimme saldoon 2 voittoa, 1 tasapeli ja 1 häviö.

Lopputulos oli parempi kuin aikaisemmissa turnauksissa eli JATKOPAIKKA! Kuitenkin pelimme loppui aika pian tämän jälkeen.

Loppusanoiksi sanon että jätkät vetää kyllä innolla, upeella ja positiivisella asenteella pelejä! Jokainen turnaus on vienyt meitä lähemmäs mitalleja ja kyllä me joku mitalli vielä saadaan! Ilo pelata näin upeiden jätkien kanssa palloa!

Katse kohti seuraavaa turnausta ja HANAT AUKI!!

- Petrik S. #24 (vpj)


Me

FC Kaljamahat aloitti innolla ja jatkaa kovalla sykkeellä pitäen aina #hanatauki!